Skip links

Wie?

Ik zoek naar diepere lagen. Elke uitdaging heeft een boodschap. Ik heb een open geest, ik ben onderzoekend, vindingrijk, flexibel, misschien een beetje wild maar altijd mild. Ik beweer niet dat ik een antwoord heeft op alle problemen. Maar als ontdekkingsreiziger heb ik de moed, vaardigheden en instrumenten om samen met jou de weg vooruit te ontdekken.

Een gedetailleerd CV vind je op LinkedIn.

Accreditatie

Ik heb het Postgraduaat Executive Coaching incl. accreditatie behaald aan Ashridge (Hult University Business School UK).

Ik ben gecertifieerd voor Systemic Coaching & Constellations (John Whittington London) en op weg naar het behalen van de titel Practioner.

Ik ben gecertifieerd partner Management Drives.

Why?

Verandering is dé essentie van het leven. Organisaties zijn levende systemen die voortdurend veranderen en zoeken naar een nieuwe balans. Dit is soms behoorlijk uitdagend. Het vereist moed, visie en vooral het aanvoelen van een natuurlijke weg vooruit eerder dan het forceren van doorbraken.

Sugarloaf, een rots in de Indische oceaan aan de kust van West Australië symboliseert dit. Het water bruist, geeft energie, is altijd fris en nieuw. Het inspireert. Het doet ons afvragen wat er achter de horizon ligt. De rots is getaand door vele stormen maar blijft stevig staan. De rots vertegenwoordigt ervaring, een solide basis om het avontuur dat we aangaan stevig in te bedden.

Sugarloaf is de ‘finisterra’ voor mijn gezin.

“The place where the ground turns to ocean. The place where your present turns into your future”.

— David Whyte 


Lieve Van de Walle – Founder

Als managing partner van Sugarloaf, help ik jou, jouw team en/of je organisatie om je toekomst binnen te wandelen. Ik breng inzicht, focus en aanmoediging. Als frisdenker en dwarsdenker, jaag ik verandering aan. Ik begeleid jou op jouw reis. Daarbij help ik jou om een nieuw perspectief te formuleren, om de weg te vinden die zich aanbiedt. Het gaat over jouw reis. Ik zoek naar verbinding met jou, luister oordeelvrij, identificeer jouw noden en potentieel, daag jou uit, voeg variatie toe en help jou op die manier om nieuwe wegen te verkennen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?