Skip links

Icon Copy 2

Coaching één op één

Basishouding

Als relationeel en systeem coach bouw ik verder op jouw talent, veerkracht en krachtig potentieel. In de veiligheid van coachingruimte krijg je de kans om goed en bewust te voelen, om de eigen impact te vergroten, om de opportuniteiten die er altijd liggen te (her)ontdekken en/of om een nieuwe route uit te proberen. ‘Compassionate distance’ helpt me om me in te leven in jouw verhaal zonder erin verstrikt te geraken. Sugarloaf zoekt naar verbinding met jou, luistert oordeelvrij, identificeert jouw noden en potentieel, daagt jou uit, voegt variatie toe en helpt jou op die manier om nieuwe wegen te verkennen.

Aanpak

Bij het begin van het coaching traject brengen we de situatie in kaart zoals ze is. Vervolgens kijken we naar het grotere verhaal en bepalen we de stip aan de horizon, hoe het leven eruit ziet eens de coaching is afgelopen. Het coaching traject is bedoeld om jouw persoonlijke en/of business doelstellingen te bereiken. Tijdens de coaching doen we veel werk op het vlak van het aligneren van hoofd, hart en buik. Enkel dan kan verandering duurzaam zijn. Om dit resultaat te bereiken werk ik vaak met opstellingen (constellations).

“Tussen wat gezegd en niet bedoeld wordt en wat bedoeld en niet gezegd wordt, gaat veel liefde verloren.” -Khalil Gibran

Werken met opstellingen

Opstellingen maken gebruik van een fysieke representatie om het beeld dat je innerlijk hebt van een relatie, een zakelijke uitdaging of crisis zichtbaar te maken. In een opstelling kan je alles en iedereen die relevant is voor jou uitbeelden/vertegenwoordigen. Dit betekent dat je ook abstracte elementen zoals persoonlijke emoties en sociale dynamieken zoals angst en de onzekere toekomst kan vertegenwoordigen. We kunnen ons nu eenmaal makkelijker identificeren met iets dat we fysiek kunnen waarnemen. (John Whittington 2020)

Wat kan je van mij verwachten?
  • Ik begrijp snel jullie business uitdagingen en spreek jullie taal.
  • We werken op basis van een coaching contract. Je wordt ondersteund in het behalen van je doelen.
  • Je leert je kernkwaliteiten, vaardigheden en competenties als hefboom gebruiken om nieuwe te identificeren en ontwikkelen.
  • Je krijgt een veilige plek om stil te vallen en dingen uit te proberen om nieuwe manieren van denken, voelen en gedragen uit te proberen.

Op zoek naar meer info over teamcoaching?

Meer weten over mijn achtergrond?